Maxi Briosa


Cu reteta de la LAURA SAVA dar personalizata dupa bunul meu plac , am facut o maxi briosa cu ciocolata ca nu am avut hartiute de briose :)
RETETA MEA: 
150 gr faina(cam 8 linguri cu varf), 
1 lingura cacao, 
100 gr ciocolata
3 linguri de ulei 
jumate de praf de copt
6 linguri de zahar
1 ou
150 ml iaurt
GLAZURA :
cam 70 de gr ciocolata neagra (2 bucati menaj)+3 linguri frisca lichida.
cam 30 gr ciocolata alba(1 bucata menaj)+1 lingura de frisca lichida
Ciocolata alba rasa deasupra.
Am respectat modul de preparare al Laurei din reteta de mai sus.
Cicolata si frisca le-am topit pe abur si le-am turnat peste briosa
Cam asa a iesit .



















 
Am intors invers briosa si am glazurat-o.




Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs