Cornuri cu cremvusti


ALUAT:
150 gr faina
1 lingurita de zahar
1 praf de sare
100 ml apa calduta
10 gr drojdie proaspata
1 lingura de ulei
6 bucati de cremvusti
100 gr cascaval ras
1 ou


Faina se pune intr-un castron , 

se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc.
Se pune drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat
Se pune la dospit, acoperit , la caldura vreo 30 min.


Se intinde foaie , se taie patratele si se pune cascaval ras, jumate de cremvusti , se ruleaza , se pune in tava cu hartie de copt si se ung cu ou batut.


Se dau la cuptorul preincalzit(foc potrivit) 20 min.








Comments

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs