Tort cu crema de ciocolata si frisca



BLAT :
4 oua
2 linguri apa
un praf de sare
2 linguri ulei
4 linguri zahar
4 linguri faina
o lingurita praf de copt

Albusurile cu apa si praful de sare se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea.

Se adauga galbenusurile frecate cu uleiul ,

iar la final se adauga faina amestecata cu praful de copt.

Se pune in tava unsa(24 cm ), se da la cuptor la foc potrivit 40 -45 min.

Se scoate si se lasa la racit.

CREMA:

un plic crema de ciocolata cu gust de trufe si rom (Dr. Oetker)
4 linguri zahar pudra
250 ml lapte rece

Se pune laptele , zaharul si plicul cu crema, se mixeaza.


ORNAT:
200 ml frisca
Frisca se bate spuma.

Blatul se taie in doua , se pune jumatate de crema,

blat si iarasi crema

si se orneaza cu frisca .


Pofta buna!!

Comments

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs