Rulada de pui

Plecand de la reteta de "Beef Wellington", am facut rulada de pui cu ciuperci ....

INGREDIENTE
8 pulpe superioare dezosate
300-400 gr aluat foietaj
8-10 ciuperci
2 cepe rosii
2 catei de usturoi
sare
piper
cimbru
10 feli de sunca 
mustar 
un ou
o lingurita unt 
2 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE
Incepem prin a curata ciupercile, usturoiul si ceapa. Se toaca marunt si se pun la calit in untul si uleiul incins, la foc potrivit pana scade de tot, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru  si se lasa la racit.
Pulpele se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Apoi se rumenesc la foc mare pe toate partile si se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei. Se ung apoi cu mustar.
Incepe asamblarea, pe o folie de plastic se pun feliile subtiri de sunca, astfel incat sa acopere pulpele in totalitate.Peste sunca se pune amestecul de ciuperci, 

apoi se pun pulpele, se impatureste si se lasa la frigider 10-20 min.
Aluatul se intinde foaie subtire , se scot pulpele de la frigider si se pune in aluat, se impacheteaza , iar marginile seimpaturesc inauntru. Se inteapa cu furculita si se unge cu oul batut.Se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit cam 40-50 min(pana aluatul devine auriu).


POFTA BUNA!!

Comments

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs