Peste cod pane cu orez

Noua ne place pestele foarte mult  si cel mai mult codul. Voua va place pestele? Eu am facut cod pane cu orez si ardei rosu .

"Orez si peste 
Intotdeuna ne priieste " :))

Portii: 6 
Timp total : 1 hr

INGREDIENTE:
6 bucati de peste cod
2 oua 
faina
sare
piper
pesmet
ulei 
un pahar de 250 ml orez cu bob lung.
2 pahare de apa
un ardei rosu 

MOD DE PREPARARE:
Ouale se bat cu furculita. Pestele se sareaza. Asezam pe o farfurie faina iar pe cealalta pesmetul. Punem uleiul la incins. Pestele se da prin faina, prin ou, prin pesmet si se prajeste.
Ardeiul se toaca si se pune la fiert cu orezul si apa, se pune sare si piper. Se fierbe cu capac la foc potrivit . Nu se amesteca in orez sa nu se prinda. Orezul trebuie sa fie "al dente". Dupa ce este gata orezul se trece pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs pana se serveste.
POFTA BUNA!!

 Fried cod fish with rice

Servings: 6
Total time: 1 hr

INGREDIENTS:
6 pieces  cod fish
2 eggs
flour
salt
pepper
breadcrumbs
oil
a cup of long grain rice (250 ml.)
2 cups water
a red pepper

PREPARATION:
Beat the eggs with a fork. Put salt on fish. Place the flour on a plate and on the other breadcrumbs. Put oil in pan. Put the fish in the flour, in the egg,in breadcrumbs and fry.
Chop peppers and boil the rice and water, with salt and pepper. Cook with lid on medium heat. Do not mix the rice does not realize. The rice should be "al dente". After the rice is ready  pass it under cold water and leave to drain until it's serve.

Comments

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs