Biscuiti cu cocos, frisca si dulceata




ALUAT:
3 linguri smantana
3 linguri zahar
esenta vanilie
100 gr unt
5 linguri de faina
1 lingurita praf de copt
2 linguri nuca de cocos

Se pune in castron smantana,

se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza.

Untul se topeste si se pune peste compozitie ,

se amesteca si se pune faina amestecata cu praful de copt,

iar la final se pune nuca de cocos.

Se pun in pos de ornat si se fac betisoare in tava , pe hartia de copt.

Se daul la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 20 min. Se scot si se lasa la racit.


ORNAT:
200 ml frisca
dulceata de mere

Frisca se bate.

Se pune frisca in bol, se pun biscuitii , iar intre se pune cu lingurita dulceata.




POFTA BUNA!!

Comments

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs