Branza telemea pane on February 28, 2014 Get link Facebook Twitter Pinterest Email Other Apps Foarte buna... INGREDIENTE 300-400 gr telemea de vaca 2-3 oua faina pesmet ulei pentru prajit MOD DE PREPARARE Branza se taie felii, se da prin faina, apoi prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajeste pe toate partile. Comments Aurica28 February 2014 at 20:19imi placecum au iesit si ca gust sigur este unul savuros si apetisant de moale si minunat :)ReplyDeleteRepliesReplydia_diana581 March 2014 at 09:26Interesant , gospodina mica ... cum mie imi place branza in orice pozitie :)) , imi place si ce-ai realizat aici ReplyDeleteRepliesReplySimona3 March 2014 at 19:01N-am incercat pana acum.. dar cred ca-i tare buna!ReplyDeleteRepliesReplyLubita Iancu4 March 2014 at 14:33Cred ca e foarte buna dar nu-i cam sarata daca-i telemea??Pup Dea!!ReplyDeleteRepliesReplyAndreea-Denisa13 March 2014 at 07:37Dia, Simona multumesc!!Lulu draga mea , eu iau telemea de vaca mai putin sarata!!ReplyDeleteRepliesReplyAdd commentLoad more... Post a Comment THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!
imi placecum au iesit si ca gust sigur este unul savuros si apetisant de moale si minunat :)
ReplyDeleteInteresant , gospodina mica ... cum mie imi place branza in orice pozitie :)) , imi place si ce-ai realizat aici
ReplyDeleteN-am incercat pana acum.. dar cred ca-i tare buna!
ReplyDeleteCred ca e foarte buna dar nu-i cam sarata daca-i telemea??
ReplyDeletePup Dea!!
Dia, Simona multumesc!!
ReplyDeleteLulu draga mea , eu iau telemea de vaca mai putin sarata!!