Blat galben: 3 oua 1 lingura de apa 5 linguri zahar 2 linguri ulei 3 linguri faina jumate de praf de copt Blat negru: 3 oua 1 lingura de apa 5 linguri zahar 2 linguri ulei 2 linguri faina 2 linguri de cacao jumate de praf de cop BLAT: se bat albusele spuma , se adauga zaharul se mixeaza pan adevin ca o bezea, apoi se adauga galbenusele frecate cu ulei , iar la final faina, praful de copt si cacaoa. Se coc in tava cu diametrul 24 cm , 40-45 min , la foc potrivit. Se lasa la racit , iar apoi se taie in doua fiecare. Crema 500 ml lapte, 5 linguri de amidon , 9 linguri de zahar, esenta de vanilie, 300 ml frisca. Laptele se pune la fiert cu zaharul si esenta de vanilie, pastram cateva linguri sa dizolvam amidonul, cand laptele da in clocot se toarna amidonul peste , se amesteca continuu pana se ingroasa. Cand s-a racit crema am incorporat frisca batuta in ea. Glazura:...