Ardei umpluti cu sos
     INGREDIENTE:  200 gr carne tocata de porc  4 ardei  2 linguri pasta de rosii  1 ceapa  2 linguri orez  1 ou  sare  piper  marar  ulei  apa   Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei ,   se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper.   Carnea se pune in castron , se dauga ceapa ,   se pune oul   si orezul.   Ardeii se umplu si se pun in cratita   cu o lingura de pasta de rosii si apa cat sa ii acopere. Se lasa la fiert la foc mic o ora.    SOSUL:  zeama de pe ardei  ulei  1 lingura faina  1 lingura pasta de rosii  sare  piper  zahar     Se ia apa de pe ardei intr-o cana.  In tigaie se pune ulei la incins , se pune o lingura de faina, o lingura de pasta de rosii si zeama de la ardei . Se da in clocot si se condimenteaza, cu sare, piper si zahar, apoi se pun ardeii in sos.    
