Ardei umpluti cu sos


INGREDIENTE:
200 gr carne tocata de porc
4 ardei
2 linguri pasta de rosii
1 ceapa
2 linguri orez
1 ou
sare
piper
marar
ulei
apa

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei ,

se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper.

Carnea se pune in castron , se dauga ceapa ,

se pune oul

si orezul.

Ardeii se umplu si se pun in cratita

cu o lingura de pasta de rosii si apa cat sa ii acopere. Se lasa la fiert la foc mic o ora.


SOSUL:
zeama de pe ardei
ulei
1 lingura faina
1 lingura pasta de rosii
sare
piper
zahar


Se ia apa de pe ardei intr-o cana.
In tigaie se pune ulei la incins , se pune o lingura de faina, o lingura de pasta de rosii si zeama de la ardei . Se da in clocot si se condimenteaza, cu sare, piper si zahar, apoi se pun ardeii in sos.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Postări populare de pe acest blog

Prajitura Alba Ca Zapada- Snow White Cake

Tosca

Prajitura"Ileana"