Ardei umpluti cu sos
INGREDIENTE:
200 gr carne tocata de porc
4 ardei
2 linguri pasta de rosii
1 ceapa
2 linguri orez
1 ou
sare
piper
marar
ulei
apa
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei ,
se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper.
Carnea se pune in castron , se dauga ceapa ,
se pune oul
si orezul.
Ardeii se umplu si se pun in cratita
cu o lingura de pasta de rosii si apa cat sa ii acopere. Se lasa la fiert la foc mic o ora.
SOSUL:
zeama de pe ardei
ulei
1 lingura faina
1 lingura pasta de rosii
sare
piper
zahar
Se ia apa de pe ardei intr-o cana.
In tigaie se pune ulei la incins , se pune o lingura de faina, o lingura de pasta de rosii si zeama de la ardei . Se da in clocot si se condimenteaza, cu sare, piper si zahar, apoi se pun ardeii in sos.
Ardei umpluti am facut si eu astazi dar cu un sos de rosii. Buni buni!
ReplyDeleteRocsy , sunt tare buni!!
Deletesi mie imi plac, dar si cu smantana si iaurt
ReplyDeleteSunt buni si asa! Si eu pun smantana!
Delete