Ardei umpluti cu sos
INGREDIENTE: 200 gr carne tocata de porc 4 ardei 2 linguri pasta de rosii 1 ceapa 2 linguri orez 1 ou sare piper marar ulei apa Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei , se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper. Carnea se pune in castron , se dauga ceapa , se pune oul si orezul. Ardeii se umplu si se pun in cratita cu o lingura de pasta de rosii si apa cat sa ii acopere. Se lasa la fiert la foc mic o ora. SOSUL: zeama de pe ardei ulei 1 lingura faina 1 lingura pasta de rosii sare piper zahar Se ia apa de pe ardei intr-o cana. In tigaie se pune ulei la incins , se pune o lingura de faina, o lingura de pasta de rosii si zeama de la ardei . Se da in clocot si se condimenteaza, cu sare, piper si zahar, apoi se pun ardeii in sos.