ALUAT
6 linguri faina
1 lingura zahar
1 praf de sare
1 ou
125 ml lapte
125 ml apa
3 linguri smantana
o lingurita praf de copt
esenta de vanilie
ulei
UMPLUTURA
250 gr branza vaci
2 linguri zahar
esenta de vanilie
1 ou
Se pune in castron faina, praful de copt, zaharul , esenta de vanilie,oul, sarea, laptele si smantana se omogenizeaza , iar apoi se pune si apa , iarasi se amesteca , trebuie sa obtinem un aluat mai gros ca la clatitele obisnuite.
Tigaia se unge si se pune la incins , se toarna compozitia cu polonicul si se coace pe ambele parti.
Branza , zaharul, esenta de vanilie si oul se amesteca toate la un loc.
Se pune pe platou se pune compozitie de branza si deasupra inca o clatita .
Se mai pune inca o data pe tigaie , pe ambele parti.
Comments
Post a Comment
THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!