Friday, 9 May 2014

Prajitura cu foi de napolitana si crema caramel

Cu mare drag va prezint prajitura preferata a Denisei mele ..

Se face foarte usor si este delicioasa

INGREDIENTE
3 foi de napolitana mici
8 linguri de zahar pentru topit
un pachet unt
3 oua
3 linguri zahar pentru oua
2 cani de nuca macinata
nuca de cocos.

MOD DE PREPARARE
Cele 8 linguri de zahar le punem la topit , avand grija sa nu se arda. Apoi punem untul , lasam pana se topeste. Ouale de freaca bine cu cele 3 linguri de zahar  si se toarna peste caramel, amestecand continuu. Adaugam si nuca macinata si lasam sa se ingroase putin.
ASAMBLARE:
Punem foaie, crema calda, iarasi foie , iarasi crema, foaie, cremaDeasupra presaram nuca de cocos.
POFTA BUNA!!!

2 comments :

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...