Prajitura cu foi de napolitana si crema caramel

Cu mare drag va prezint prajitura preferata a Denisei mele ..

Se face foarte usor si este delicioasa

INGREDIENTE
3 foi de napolitana mici
8 linguri de zahar pentru topit
un pachet unt
3 oua
3 linguri zahar pentru oua
2 cani de nuca macinata
nuca de cocos.

MOD DE PREPARARE
Cele 8 linguri de zahar le punem la topit , avand grija sa nu se arda. Apoi punem untul , lasam pana se topeste. Ouale de freaca bine cu cele 3 linguri de zahar  si se toarna peste caramel, amestecand continuu. Adaugam si nuca macinata si lasam sa se ingroase putin.
ASAMBLARE:
Punem foaie, crema calda, iarasi foie , iarasi crema, foaie, cremaDeasupra presaram nuca de cocos.
POFTA BUNA!!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Postări populare de pe acest blog

Prajitura"Ileana"

Prajitura Alba Ca Zapada- Snow White Cake