Tort "Kitty"
Este un diplomat simplu !!
BLAT:
piscoturi inmuiate in siropopul de la cocktail-ul de fructe
CREMA
400 gr, iaurt
fructele
500ml frisca
10 linguri zahar
3 pliculete de gelatina.
Iaurtul se mixeaza bine cu zaharul.
Frisca se bate spuma.
Gelatina se hidrateaza conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se adauga gelatina in compozitia de iaurt , se omogenizeaza, se adauga frisca batuta , se incorporeaza si ea , la final se adauga fructele.
Piscoturile se inmoaie si se pun in tava rotunda cu pereti detasabili de 28 cm .
Se pune crema de iaurt cu fructe, iar deasupra se pune inca un rand de piscoturi inmuiate.
Se da la frigider 2 ore.
Se imbraca in pasta de zahar.
Reteta de pasta o avesti aici PASTA DE ZAHAR
Iaurtul se mixeaza bine cu zaharul.
Frisca se bate spuma.
Gelatina se hidrateaza conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se adauga gelatina in compozitia de iaurt , se omogenizeaza, se adauga frisca batuta , se incorporeaza si ea , la final se adauga fructele.
Piscoturile se inmoaie si se pun in tava rotunda cu pereti detasabili de 28 cm .
Se pune crema de iaurt cu fructe, iar deasupra se pune inca un rand de piscoturi inmuiate.
Se da la frigider 2 ore.
Se imbraca in pasta de zahar.
Reteta de pasta o avesti aici PASTA DE ZAHAR