Tort Crocodil
Tort fioros de gustos  facut din pandispan cu caco si mousse de ciocolata alba, ornat cu pasta de zahar.
Pentru ca tot am folosit pasta de zahar o sa va las si reteta care o folosesc eu .
BLAT 
4 oua
4 linguri de zahar
3 linguri de faina
2 linguri ulei 
1 lingura cacao
jumate plic praf de copt
Am batut 
albusele spuma, am adaugat zaharul, am adaugat galbenusele frecate cu 
ulei ca la maioneza si faina cu praful de copt si cacaoa cernute. Am dat la cuptor
 in tava dreptunghiulara.
MOUSSE DE CIOCOLATA
200 gr ciocolata alba
100 ml frisca lichida
100 ml frisca batuta.
Se pune frisca 
pe abur pana devine fierbinte , se adauga ciocolata rasa, se amesteca 
pana se omogenizeaza. Apoi se pune la fiert pe foc cateva minute (3-4 
min.) Se lasa la rece, cand este cere se amesteca cu frisca batuta . 
PASTA DE ZAHAR
60 ml apa
5 gr. gelatina
2 linguri miere
50 gr amidon
50 gr ulei de palmier.
 zahar pudra 500-600 gr
Se hidratateaza gelatina in apa, o lasati sa se "umfle" 
aproximativ 10 minute, apoi o topiti pe aburi (sau in cuptorul cu 
microunde) impreuna cu mierea,  apoi 
adaugam uleiul (care ar trebui sa fie in stare semi-solida) si omogenizam.
Intr-un castron punem 2 linguri de zahar praf , amidonul si amestecul de gelatina, miere, ulei si amestecam cu o spatula de silicon. Apoi adaugam treptat restul de zaharul praf si framantam pana nu se mai lipeste pe mana.
Intr-un castron punem 2 linguri de zahar praf , amidonul si amestecul de gelatina, miere, ulei si amestecam cu o spatula de silicon. Apoi adaugam treptat restul de zaharul praf si framantam pana nu se mai lipeste pe mana.
 
