Pasta de zahar
PASTA DE ZAHAR
60 ml apa
5 gr. gelatina
2 linguri miere
50 gr amidon
50 gr ulei de palmier.
zahar pudra 500-600 gr
Se hidratateaza gelatina in apa, o lasati sa se "umfle"
aproximativ 10 minute, apoi o topiti pe aburi (sau in cuptorul cu
microunde) impreuna cu mierea, apoi
adaugam uleiul (care ar trebui sa fie in stare semi-solida) si omogenizam.
Intr-un castron punem 2 linguri de zahar praf , amidonul si amestecul de gelatina, miere, ulei si amestecam cu o spatula de silicon. Apoi adaugam treptat restul de zaharul praf si framantam pana nu se mai lipeste pe mana.
Intr-un castron punem 2 linguri de zahar praf , amidonul si amestecul de gelatina, miere, ulei si amestecam cu o spatula de silicon. Apoi adaugam treptat restul de zaharul praf si framantam pana nu se mai lipeste pe mana.