Clatite cu dulceata
INGREDIENTE:
5-6 linguri faina
1 lingura de zahar
un praf de sare
esenta de vanilie
1 ou
150 ml lapte
150 ml apa
un borcan de dulceata de caise
ulei
Puteti pune , sau numai apa , sau numai lapte.
Daca compozitie este prea lichida mai adaugati 2-3 linguri de faina.
Daca compozitie este prea lichida mai adaugati 2-3 linguri de faina.
Faina , zaharul, sarea , esenta de vanilie si oul se pun in castron.
Se adauga laptele pe rand , amestecand continuu cu telul sa nu se faca cololoase, cand terminam laptele adaugam apa , tot asa continuam sa amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Compozitia nu trebuie sa fie nici prea groasa si prea subtire.
Se incinge tigaia , se unge cu ulei cu o pensula. Se pune un polonic de compozitie si se invarte pana se acopera tigaia. Cand s-a copt se intoarce pe partea cealalta.
Se pune pe farfurie se pune dulceata si se ruleaza.
Comments
Post a Comment
THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!