Cornuri cu cremvusti
ALUAT:
150 gr faina
1 lingurita de zahar
1 praf de sare
100 ml apa calduta
10 gr drojdie proaspata
1 lingura de ulei
6 bucati de cremvusti
100 gr cascaval ras
1 ou
Faina se pune intr-un castron ,
se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc.
Se pune drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat
Se pune la dospit, acoperit , la caldura vreo 30 min.
Se intinde foaie , se taie patratele si se pune cascaval ras, jumate de cremvusti , se ruleaza , se pune in tava cu hartie de copt si se ung cu ou batut.
Se dau la cuptorul preincalzit(foc potrivit) 20 min.
se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc.
Se pune drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat
Se pune la dospit, acoperit , la caldura vreo 30 min.
Se intinde foaie , se taie patratele si se pune cascaval ras, jumate de cremvusti , se ruleaza , se pune in tava cu hartie de copt si se ung cu ou batut.
Se dau la cuptorul preincalzit(foc potrivit) 20 min.
Comments
Post a Comment
THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!