Ciorba de fasole verde cu afumatura
INGREDIENTE
400 gr fasole verde
afumatura
2 catei de usturoi
sare
patrunjel
Fasolea si afumatura se pun la fiert.
Cand dau in colocot se adauga usturoiul taiat marunt.
Cand este fiarta si afumatura si fasolea se face rantasul.
RANTAS
1 lingura ulei
1 lingurita faina
1 lingura pasta de rosii
150 ml apa
Se pune uleiul la incins , se adauga faina, se omogenizeaza, se pune pasta de rosii si se subtiaza cu apa.
Se toarna peste ciorba , se mai lasa sa dea cateva clocote , se stinge si se pune partunjel verde.
400 gr fasole verde
afumatura
2 catei de usturoi
sare
patrunjel
Fasolea si afumatura se pun la fiert.
Cand dau in colocot se adauga usturoiul taiat marunt.
Cand este fiarta si afumatura si fasolea se face rantasul.
RANTAS
1 lingura ulei
1 lingurita faina
1 lingura pasta de rosii
150 ml apa
Se pune uleiul la incins , se adauga faina, se omogenizeaza, se pune pasta de rosii si se subtiaza cu apa.
Se toarna peste ciorba , se mai lasa sa dea cateva clocote , se stinge si se pune partunjel verde.
Comments
Post a Comment
THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!