Ciorba de perisoare
INGREDIENTE
o punga de legume de ciorba de perisoare (400gr)
apa
1 lingura pasta de rosii
sare
Apa se pune la fiert, cand da in clocot se toarna legumele
se lasa la fiert cam 15 min. se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare.
COMPOZITIE PERISOARE:
150-200 gr carne tocata
1 ou
2 -3 linguri de orez
vegeta
piper
Carnea se amesteca cu orezul si oul si se condimenteaza cu vegeta si piper.
Se lasa la foc mare pana cand se ridica perisoarele deasupra iar apoi se lasa la foc mic.
Mai ne trebuie:
o mana de taitei
1 ou
2-3 picaturi de otet
patrunjel verde
Se adauga si taitetii. Iar la final cand perisoarele sunt fierte se bate un ou cu 2-3 picaturi de otet , se pune un polonic de ciorba fierbinte sa se dezlege un pic oul si se da drumul in oala peste ciorba.Se amesteca, pe pune patrunjelul si se stinge focul.
POFTA BUNA!!
o ciorba de perisoare ca la mama acasa, arata foarte bine si cred ca iti da o pofta numai daca adulmeci mirosul apetisant si gustos pe care il lasa :)
ReplyDeleteIntr-adevar foarte buna!!
ReplyDelete