Cotlet de porc cu sos Alioli
INGREDIENTE
8 felii de cotlet de porc
sare
piper
praf de usturoi
Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper , praf de usturoi
si se pune la rumenit in tigaie unsa cu ulei .
SOS:
3 catei de usturoi
sare
piper
praf de curry
esenta de lamaie
1 albus curd de ou
100-150 ml ulei de masline.
Cateii de usturoi se piseaza cu presa de usturoi ,
se pun in castron. Se adauga albusul de ou , esenta de lamaie, sare , piper si praf de curry .
Se adauga uleiul de masline putin cate putin si se mixeaza pana ajunge la consistenta unei maioneze.
POFTA BUNA!!!
Dea draga,sunt o mare pofticioasa si acum chiar mi-e pofta,dar mai mult mi-e pofta pentru ca nu am voie la carne!!!!
ReplyDeletePup fata harnica!!
Aoloo Lubi , nu stiam !!
ReplyDeleteMultumesc si eu pup!!