Cotlet de porc cu sos Alioli




INGREDIENTE
8 felii de cotlet de porc
sare
piper
praf de usturoi

Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper , praf de usturoi


si se pune la rumenit in tigaie unsa cu ulei .



SOS:

3 catei de usturoi
sare
piper
praf de curry
esenta de lamaie
1 albus curd de ou
100-150 ml ulei de masline.

Cateii de usturoi se piseaza cu presa de usturoi ,



se pun in castron. Se adauga albusul de ou , esenta de lamaie, sare , piper si praf de curry .



Se adauga uleiul de masline putin cate putin si se mixeaza pana ajunge la consistenta unei maioneze.







POFTA BUNA!!!

Comentarii

  1. Dea draga,sunt o mare pofticioasa si acum chiar mi-e pofta,dar mai mult mi-e pofta pentru ca nu am voie la carne!!!!
    Pup fata harnica!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoloo Lubi , nu stiam !!
    Multumesc si eu pup!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Postări populare de pe acest blog

Prajitura"Ileana"

Prajitura Alba Ca Zapada- Snow White Cake