Gnocchi cu pui
INGREDIENTE:
300 gr gnocchi
apa
sare
SOS:
2 fire de ceapa verde
1 fir usturoi verde
2 pulpe de pui
sare
piper
oregano
busuioc
1 lingura pasta de rosii
1 lingura ulei
Se pun pulpele la fiert. Cand sunt fierte se lasa sa se raceasca,
se dezoseaza si se taie carnea cubulete.
Pastele se pun la fiert cu apa si sare conform instuctiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se pune uleiul la incins si se pune carnea se lasa 2-3 min ,
si se adauga ceapa si usturoiul tocat . Se pune capacul si se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa.
Se pune pasta de rosii
si un polonic de zeama in care a fiert carnea si se lasa sa fiarba la foc mic 5 min.
Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se mai lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.
Se pun pastele pe farurie iar deasupra se pune sosul.
POFTA BUNA!!
300 gr gnocchi
apa
sare
SOS:
2 fire de ceapa verde
1 fir usturoi verde
2 pulpe de pui
sare
piper
oregano
busuioc
1 lingura pasta de rosii
1 lingura ulei
Se pun pulpele la fiert. Cand sunt fierte se lasa sa se raceasca,
se dezoseaza si se taie carnea cubulete.
Pastele se pun la fiert cu apa si sare conform instuctiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se pune uleiul la incins si se pune carnea se lasa 2-3 min ,
si se adauga ceapa si usturoiul tocat . Se pune capacul si se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa.
Se pune pasta de rosii
si un polonic de zeama in care a fiert carnea si se lasa sa fiarba la foc mic 5 min.
Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se mai lasa 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.
Se pun pastele pe farurie iar deasupra se pune sosul.
POFTA BUNA!!
Buna papa pregatita de tine !!!
ReplyDeleteMultumesc Laura!! Pupici!!
ReplyDelete