Se fac 3 foi BLATUL : 6 albusuri 6 linguri de zahar 9 linguri de nuca macinata 3 linguri faina Se face blatul pentru cele 3 foi. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase. Se adauga nuca , si se amesteca. La final se adauga faina . Se pune foaie de copt in tava(20x30), se pune o treime din blat si se da la cuptor 20-25 min, la foc potrivit. Blatul ramas se pune la frigider pana se coace foaia. Cand este coapta foaie se pune pe gratar la racit. CREMA: 6 galbenusuri esenta de vanilie 6 linguri zahar 2 linguri lapte 200 ml frisca lichida Galbenusurile , esenta de vanilie si zaharul se amesteca incet fara sa faca spuma. Se adauga laptele , se omogenizeaza si se pune pe abur.Se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se lasa crema la racit. Se bate frisca. Cand crema este rece se amesteca cu frisca batuta. ORNAT: nuca macinata Se asambleaza in felul urmator, foaie, crema, foaie, crema, foaie crema si ornam cu nuca macinata. ILEANA CAK...
Ce bine arata ! Este o reteta tare buuuna :)))
ReplyDeleteLaura , buna si simpla :D
ReplyDeleteEste pe gustul sotului meu,tare mult ii place omleta!
ReplyDeletePup!
Dia ma bucur !!:)
ReplyDeleteImi place branza de capra,e sanatoasa,imi place si omleta,imi place si ce ai facut tu aici!!
ReplyDeletePup Dea!!
Lubi multumesc !! Pup si eu !!
DeleteFoarte bun ce ai facut tu aici ;)
ReplyDeleteMultumesc Andre!! Pupici!!
Delete