Mamaliguta cu branza si carnati
INGREDIENTE
2 bucati de carnati picant
200 gr telemea de bivolita
2 oua
50 ml lapte
3 cani de apa
o cana faina de malai
unt pentru uns
Apa se pune cu sare la fiert, cand clocoteste se toarna in ploaie faina de malai si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase.Se lasa la fiert 10 min la foc mic.
Carnatul se taie felii si se pune la prajit.
Branza se rade.
Ouale se bat si se adauga laptele
Vasul de yena se unge cu unt , se pune un rand de mamaliga,
carnatul prajit ,
jumatate de branza rasa,
apoi iarasi un strat de mamaliga , branza si deasupra turnam ouale.
Se da la cuptor la foc potrivit 20 -30 min sa se rumeneasca.
Arata bini di tat!
ReplyDeleteAndreea :)) Multumesc!! Ti pup!
ReplyDeleteNn preparat romanesc consistent!
ReplyDeleteIntr-adevar!! :)
DeleteMmmm, ca la bunica acasa ! Tare buna mamaliguta :)
ReplyDeleteMa bucur ca iti place Laura!!
DeleteUna din retetele mele preferate!
ReplyDeleteMa bucur Cristina, si multumesc de comentariu !! Este o onoare!! Te Pup!!
Delete