Cordon Bleu


 Un aperitiv grozav

INGREDIENTE
1 piept de pui dezosat
5 felii de sunca
150 gr cascaval Delaco
2 oua
3-4 linguri de faina
5-6 linguri de pesmet
sare
piper
Ulei

Pieptul de pui se taie felii ca la snitele.
Se bate si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune o felie de sunca,

cascaval ,

si se ruleaza.

Se dau prin faina,

ouale batute ,

pesmet

si se pun la prajit in uleiul incins.

Comments

  1. Preferatul meu de cand l-am descoperit! Seara buna!

    ReplyDelete
  2. Demult nu am mai facut dar uite ca mi-ai dat o idee pentru ca imi place tare mult.
    Seara frumoasa si pup!

    ReplyDelete

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs