For English recipe Scroll Down or press Read More             Dragii mei , tot din seria facute de Craciun este si aceasta prajitura. A iesit foarte gustoasa, este prima data cand am facut-o si am avut inspiratie reteta lui Merisor, Prajitura alba ca zapada . Dupa cum stiti sau nu , mie imi place sa deviez de la reteta originala si am schimbat un pic, in loc de unt la crema an folosit frisca si in loc de faina la crema am folosit amidon. A iesit foarte buna si asa dupa cum spuneam, haideti sa va spun cum si ce am facut.   ALUAT:(4 foi)  2 oua  6 linguri de zahar  un praf de sare  12 linguri ulei  12 linguri lapte  700 gr faina  un plic de praf de copt/o lingurita praf de copt  1/2 lingurita bicarbonat de sodiu  zeama de la jumate de lamaie  esenta de lamaie   CREMA:  1200 ml lapte  10 linguri de amidon  8 linguri zahar  coaja si zeama de la o lamaie  300 ml frisca lichida.   MOD DE PREPARARE:  Aluat:  Punem ouale, praful de sare si zaharul intr-un bol, mixam bine ...
 
Preferatul meu de cand l-am descoperit! Seara buna!
RăspundețiȘtergereSi noua ne place!!
ȘtergereDemult nu am mai facut dar uite ca mi-ai dat o idee pentru ca imi place tare mult.
RăspundețiȘtergereSeara frumoasa si pup!
Ma bucur Mihaela!! Pup Si eu !
Ștergere