Musaca de paste


INGREDIENTE
400 gr paste
400 gr carne tocata de porc
2 cepe
2 linguri de ulei
2 linguri pasta de rosii
200ml apa
2 oua
100 ml lapte
5 linguri de smantana
vegeta
piper
cimbru
unt

Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei .

Se adauga carnea , se lasa cateva minunte pana isi schimba culoarea.

Se adauga pasta de rosii, condimentele si apa , si se lasa la fiert pana scade apa .



Pastele se fierb conform instructiulilor de pe ambalaj , se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se unge tava de yena cu unt se pun jumatate de paste ,

carnea,

cealalta jumatate de paste , iar la final se pune sosul facut din samatana lapte si oua.

Se dau la cuptor 30 min , la foc potivit .

Comentarii

Trimiteți un comentariu

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Postări populare de pe acest blog

Prajitura"Ileana"

Prajitura Alba Ca Zapada- Snow White Cake