Musaca de paste
INGREDIENTE
400 gr paste
400 gr carne tocata de porc
2 cepe
2 linguri de ulei
2 linguri pasta de rosii
200ml apa
2 oua
100 ml lapte
5 linguri de smantana
vegeta
piper
cimbru
unt
Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei .
Se adauga carnea , se lasa cateva minunte pana isi schimba culoarea.
Se adauga pasta de rosii, condimentele si apa , si se lasa la fiert pana scade apa .
Pastele se fierb conform instructiulilor de pe ambalaj , se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se unge tava de yena cu unt se pun jumatate de paste ,
carnea,
cealalta jumatate de paste , iar la final se pune sosul facut din samatana lapte si oua.
Se dau la cuptor 30 min , la foc potivit .
Vreau si eu o portie!!!
ReplyDeleteTe astept Simona !! :)
DeleteGrozava reteta!
ReplyDeleteMultumesc tare mult Haplea!
Delete