Penne cu piept de pui si sos

Pentru ca tot am facut pieptul de pui cu sos, sotul meu a dorit paste , asa ca am facut .


INGREDIENTE
400 gr. paste (penne)

Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.


SOS
un piept de pui
2 cepe
2 ardei kapia
1 capatana de usturoi
200 gr ciuperci din conserva
6 rosii decojite
sare
piper
busuioc
oregano

Ardeii si ceapa se toaca si se pun in wok .

Se pun ciupercile si rosiile decojite taiate cubulete.

Se pune capacul si se fierb 20 min la foc mic.
Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si usturoiul si se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si oregano .Se mai lasa la fiert 10-15 min.

Pastele se pun pe farfurie si deasupra se pune sosul.

Comments

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs