Pizza cu piept de pui si carnat pikant
ALUAT
5-6 linguri faina
un praf de sare
10 gr drojdie proaspata
100-150 ml apa calduta
o lingura ulei
Faina cu sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa si se pune peste faina. Se pune ama pe rand si se framanta pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.
SOS
100 ml ketchup
sare
piper
busuioc
oregano
Ketchup-ul se pune in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper , busuioc, oregano si se lasa sa deau un clocot.
MAI AVEM NEVOIE DE
o bucata carnat pikant
jumatate de piept de pui
jumatate de ardei kapia
4-5 ciuperci
100 gr cascaval
CIupercile, carnatul si ardeiul se taie felii.Pieptul de pui se taie cubulete si cascavalul se rade.
ASAMBLARE
Se presara masa cu faina si se intinde foaie,
se pune in tava si se unge cu sos.
Se pune carnatul si pieptul de pui,
apoi se pun ciupercile si ardeiul.
La final se presara cascavalul ras.
Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.
Yummmi, ce bine arata! Am pofta de pizza:)
ReplyDeleteDanuta te servesc cu drag!
Deletesi noua ne place pizza, desi, in ultima vreme ne-am dat pe branzareli:))
ReplyDelete