Pizza "Calzone"
ALUAT
10-12 linguri de faina
un praf de sare
250-300 ml apa calduta
20 gr drojdie proaspata
2 linguri ulei
SOS
100 ml ketchup
sare
piper
busuioc
oregano
MAI AVEM NEVOIE DE :
100 gr salam de vara uscat
o bucata carnat pikant
100 gr sunca
4-5 ciuperci
1 ardei kapia
150 gr cascaval
10-12 linguri de faina
un praf de sare
250-300 ml apa calduta
20 gr drojdie proaspata
2 linguri ulei
SOS
100 ml ketchup
sare
piper
busuioc
oregano
MAI AVEM NEVOIE DE :
100 gr salam de vara uscat
o bucata carnat pikant
100 gr sunca
4-5 ciuperci
1 ardei kapia
150 gr cascaval
MOD DE PREPARARE
Aluat:
Faina cu sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa
calduta si se pune peste faina. Apa se adauga pe rand si se framanta
pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Se adauga uleiul, se framanta
pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.
Sos:
Se pune ketchup-ul in cratita , se condimenteaza cu sare, piper, busuios si oregano , si se lasa sa dea un clocot.
Salamul, sunca, carnatul, ardeiul si cuipercile se taie felii. Cascavalul se rade.
ASAMBLARE
Se ia cate o bucata de aluat si se intinde o foaie mai mica ,
se unge cu sos si se pune sunca , carnat si salam, doar pe jumatate.
Se pun ciupercile si ardeiul.
Se presara cascaval ras.
Se impatura in doua si se pune in tava cu hartie de copt.
Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.
Salamul, sunca, carnatul, ardeiul si cuipercile se taie felii. Cascavalul se rade.
ASAMBLARE
Se ia cate o bucata de aluat si se intinde o foaie mai mica ,
se unge cu sos si se pune sunca , carnat si salam, doar pe jumatate.
Se pun ciupercile si ardeiul.
Se presara cascaval ras.
Se impatura in doua si se pune in tava cu hartie de copt.
Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.
Comments
Post a Comment
THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!