Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti

Dupa cum am spus ieri , am nimerit saptamana asiatica la un magazin si cu ce am cumparat , am mai facut un fel de mancare .. sa mergem sa vedem ..

"Carne cu legume"
Sanatate , pe bune ! "

Portii: 4
Timp de pregatire: 15 min
Timp de preparare: 40 min
Timp total: 55 min

Avem de nevoie de urmatoarele:
INGREDIENTE
8 pulpe de pui
o punga de legume chinezesti
sare
piper
usturoi
curcumma
chilly
ghimbir
o lingura de miere
o lingurita sos de soia dark
o lingura de ulei de masline


Ei acestea fiind spuse , ne apucam de lucru ..
MOD DE PREPARARE

Pulpele se curata de piele si se spala, se pun la fiert 30 min.
Apoi se scot si se pun in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, curcumma, praf de chilly si ghimbir macinat.Se pune un plonic din zeama in care au fiert pulpele si se lasa la rumenit , spre final se pune mierea si se mai lasa 2-3 min.
Se pue uleiul de masline in wok se pun legumele si se lasa 7-8 min, se adauga sosul de soia si sare si se mai lasa inca 2-3 min.

Masa este gata!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Postări populare de pe acest blog

Prajitura"Ileana"

Prajitura Alba Ca Zapada- Snow White Cake