Piscoturi de sampanie
Cele mai bune piscoturi sunt cele facute in casa... Am tot cautat reteta si am gasit , nici nu ma gandeam ca sunt asa usor de facut ..
Reteta asta usoara am gasit-o la Bucataresele Vesele, multumesc dragele mele.
"Oua , zahar si faina
Piscoturi pentru sampanie fina "!!
Bucati: 20
Timp de preparare: 5-10 min
Timp de coacere: 25-30 min
Timp total : 30-40 min
Sa trecem la treab si sa pregatim ce avem nevoie..
INGREDIENTE
3 oua
un praf de sare
30 gr zahar
60 gr faina
zahar pudra
MOD DE PREPARARE
Albusurile se bat spuma cu praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase.Se adauga galbenusurile omogenizate si se amesteca. La final se adauga faina, se incorporeaza cu o spatul de silicon sau cu lingura de lemn.
In tava pe hartia de copt se fac betisoare cu un dui mai mare( eu n-am avut d'aia au iesit asa anemice :)) ), se pudreaza cu zahar pudra. Excesul de zahar se face luand foai de colturi si scuturand.
Se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 min.
Gata se pot servi cu ingehtata, crema, sau se pot folosi la prajituri si torturi.
Reteta asta usoara am gasit-o la Bucataresele Vesele, multumesc dragele mele.
"Oua , zahar si faina
Piscoturi pentru sampanie fina "!!
Bucati: 20
Timp de preparare: 5-10 min
Timp de coacere: 25-30 min
Timp total : 30-40 min
Sa trecem la treab si sa pregatim ce avem nevoie..
INGREDIENTE
3 oua
un praf de sare
30 gr zahar
60 gr faina
zahar pudra
MOD DE PREPARARE
Albusurile se bat spuma cu praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase.Se adauga galbenusurile omogenizate si se amesteca. La final se adauga faina, se incorporeaza cu o spatul de silicon sau cu lingura de lemn.
In tava pe hartia de copt se fac betisoare cu un dui mai mare( eu n-am avut d'aia au iesit asa anemice :)) ), se pudreaza cu zahar pudra. Excesul de zahar se face luand foai de colturi si scuturand.
Se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 min.
Gata se pot servi cu ingehtata, crema, sau se pot folosi la prajituri si torturi.
Cred ca au iesit foarte bune.
ReplyDeleteFoarte bune! Le-a papat Denisa! :))
ReplyDeleteBravo,de acum poti face un tiramisu daca ti-au mai ramas!!
ReplyDeleteNu mi-au ramas Lulu :))
ReplyDeleteMa bucur ca ti-a placut reteta !Nu trebuie sa le coci mult timp chiar daca par ca sunt moi si necoapte ...ele se fac repede ...nu trebuie rumenite .
ReplyDeleteLory
Ehee !! Stiu , am remarcat , data viitoare stiu !! Multumesc Lori !! Va pup Bucatareselor!
ReplyDelete