Mini torturi cu mousse de ciocolata
Tortulete cu mousse de ciocolata , insiropate cu visinata
Portii: 4
Timp de pregatire: 20 min
Timp total: 1hr
BLAT:
2 oua
2 linguri de zahar
un praf de sare
1 lingura ulei
2 linguri de faina
1 lingurita praf de copt Dr. Oetker
SIROP:
50 ml visinata
50 ml apa
MOUSSE
150 gr ciocolata
100 ml frisca lichida
100 ml frisca lichida batuta
MOD DE PREPARARE
Albusurile sebat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase, se adauga galbenusurile frecate cu ulei , iar la final se adauga faina amestecata cu praful de copt.Se pun in forme unse si de dau la cuptor la foc potrivit 30-40 min. Se scot si se lasa la racit.
Crema:Ciocolata se rupe bucati si se pune la omogenizat pe abur sau pe foc mic cu frisca lichida si se lasa la racit.
Cand este rece, se incorporeaza frisca batuta.
Portii: 4
Timp de pregatire: 20 min
Timp total: 1hr
BLAT:
2 oua
2 linguri de zahar
un praf de sare
1 lingura ulei
2 linguri de faina
1 lingurita praf de copt Dr. Oetker
SIROP:
50 ml visinata
50 ml apa
MOUSSE
150 gr ciocolata
100 ml frisca lichida
100 ml frisca lichida batuta
MOD DE PREPARARE
Albusurile sebat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase, se adauga galbenusurile frecate cu ulei , iar la final se adauga faina amestecata cu praful de copt.Se pun in forme unse si de dau la cuptor la foc potrivit 30-40 min. Se scot si se lasa la racit.
Crema:Ciocolata se rupe bucati si se pune la omogenizat pe abur sau pe foc mic cu frisca lichida si se lasa la racit.
Cand este rece, se incorporeaza frisca batuta.
Ce frumos le-ai montat.. :)
ReplyDeleteMultumesc Simona!!
ReplyDeleteTare dragalase sunt!!!
ReplyDelete