Pomana vitelului

Stiti ca de obicei se taie porcul, ehh, eu l-am taiat de pe lista , dar in schimb am taiat vitelul :)

Daca tot am taiat vitelul , am facut si pomana, ca la porc :)

Portii : 4
Timp de pregatire: 20 min
Timp total : 40-50 min

INGREDIENTE:
400 gr carne de vitel
2 catei de usturoi
sare
piper
putin ulei 
200 ml apa
MAMALIGA
2 pahare de 250 ml apa
sare
un pahar de 250 ml faina de malai


MOD DE PREPARARE:
Carnea se taie bucati , se pune in uleiul incins sa se rumeneasca , se adauga usturoi sare si piper si apa. Se lasa sa scada.
Mamaliga: Se pune apa la fiert cu sare, cand apa clocoteste , turnam faina in ploaie amestecand continuu sa nu faca cocoloase si se lasa la fiert.
Alaturi am facut si o salata de varza murata: se toaca varza , se pune sare, piper si ulei .

POFTA BUNA!!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Postări populare de pe acest blog

Prajitura"Ileana"

Prajitura Alba Ca Zapada- Snow White Cake