Inimi si pipote cu dulceata de ardei gras rosu

Stiu ca de multa lume nu sunt agreate inimile si pipotele ,insa mie imi plac...

Le-am facut aromate cu Garam Masala..

"Inimi si pipote aromate 
Gata sa fie gustate!"

Portii: 2
Timp de pregatire: 30 min
Timp total : 1 hr

INGREDIENTE:
400 gr inimi si pipote
sare
piper
garam masala
un ardei gras rosu 
100 ml apa
3 linguri de zahar.
1 lingura ulei de masline

MOD DE PREPARARE
Pipotele si inimile se spala, se curata, se taie bucati si se pun la fiert.
Intre timp pregatim dulceata de ardei. Ardeiul se curata si se spala, se toaca sau se macina. Se pune la fiert cu apa si zaharul pana scade .
Dupa ce s-au fiert pipotele le calim putin in uleiul incins si condimentam cu sare, piper si garam masala.

Comments

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs