Noua ne place pestele foarte mult si cel mai mult codul. Voua va place pestele? Eu am facut cod pane cu orez si ardei rosu .
"Orez si peste
Intotdeuna ne priieste " :))
Portii: 6
Timp total : 1 hr
INGREDIENTE:
6 bucati de peste cod
2 oua
faina
sare
piper
pesmet
ulei
un pahar de 250 ml orez cu bob lung.
2 pahare de apa
un ardei rosu
MOD DE PREPARARE:
Ouale se bat cu furculita. Pestele se sareaza. Asezam pe o farfurie faina iar pe cealalta pesmetul. Punem uleiul la incins. Pestele se da prin faina, prin ou, prin pesmet si se prajeste.
Ardeiul se toaca si se pune la fiert cu orezul si apa, se pune sare si piper. Se fierbe cu capac la foc potrivit . Nu se amesteca in orez sa nu se prinda. Orezul trebuie sa fie "al dente". Dupa ce este gata orezul se trece pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs pana se serveste.
POFTA BUNA!!
Fried cod fish with rice
Servings: 6
Total time: 1 hr
INGREDIENTS:
6 pieces cod fish
2 eggs
flour
salt
pepper
breadcrumbs
oil
a cup of long grain rice (250 ml.)
2 cups water
a red pepper
PREPARATION:
Beat the eggs with a fork. Put salt on fish. Place the flour on a plate and on the other breadcrumbs. Put oil in pan. Put the fish in the flour, in the egg,in breadcrumbs and fry.
Chop peppers and boil the rice and water, with salt and pepper. Cook with lid on medium heat. Do not mix the rice does not realize. The rice should be "al dente". After the rice is ready pass it under cold water and leave to drain until it's serve.
"Orez si peste
Intotdeuna ne priieste " :))
Portii: 6
Timp total : 1 hr
INGREDIENTE:
6 bucati de peste cod
2 oua
faina
sare
piper
pesmet
ulei
un pahar de 250 ml orez cu bob lung.
2 pahare de apa
un ardei rosu
MOD DE PREPARARE:
Ouale se bat cu furculita. Pestele se sareaza. Asezam pe o farfurie faina iar pe cealalta pesmetul. Punem uleiul la incins. Pestele se da prin faina, prin ou, prin pesmet si se prajeste.
Ardeiul se toaca si se pune la fiert cu orezul si apa, se pune sare si piper. Se fierbe cu capac la foc potrivit . Nu se amesteca in orez sa nu se prinda. Orezul trebuie sa fie "al dente". Dupa ce este gata orezul se trece pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs pana se serveste.
POFTA BUNA!!
Fried cod fish with rice
Servings: 6
Total time: 1 hr
INGREDIENTS:
6 pieces cod fish
2 eggs
flour
salt
pepper
breadcrumbs
oil
a cup of long grain rice (250 ml.)
2 cups water
a red pepper
PREPARATION:
Beat the eggs with a fork. Put salt on fish. Place the flour on a plate and on the other breadcrumbs. Put oil in pan. Put the fish in the flour, in the egg,in breadcrumbs and fry.
Chop peppers and boil the rice and water, with salt and pepper. Cook with lid on medium heat. Do not mix the rice does not realize. The rice should be "al dente". After the rice is ready pass it under cold water and leave to drain until it's serve.
Comments
Post a Comment
THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!