Cum ne era dor de pizza , am zis sa facem !!
" Pizza cu de toate
Mancam pe nerasuflate :)) !!"
ALUAT:
14-15 linguri faina
sare
jumatate de pachetel de drojdie proaspata
250-300 ml apa calduta
1 lingura ulei
SOS:
3-4 linguri de pasta de rosii
100 ml apa
sare
piper
busuioc
oregano
MAI AVEM NEVOIE DE
200 gr sunca
200 gr salam
jumatate de piept de pui
un ardei gras rosu
masline negre
ciuperci
200 gr cascaval
MOD DE PREPARARE
Faina se pune in castron si sarea. Drojdia se dizolva in putin apa calduta si se pune peste faina. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.
Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano.
Taiam cubulete pieptul de pui si sunca, taiem felia de salam in doua, ardeiul il feliem.
ASAMBLARE:
Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos , se pue salamul, sunca si pieptul de pui , apoi punem ciupercile, ardeiul, maslinele si desupra cascaval ras.
Se da la cuptorul preincalzit 30 min .
POFTA BUNA!!!
" Pizza cu de toate
Mancam pe nerasuflate :)) !!"
ALUAT:
14-15 linguri faina
sare
jumatate de pachetel de drojdie proaspata
250-300 ml apa calduta
1 lingura ulei
SOS:
3-4 linguri de pasta de rosii
100 ml apa
sare
piper
busuioc
oregano
MAI AVEM NEVOIE DE
200 gr sunca
200 gr salam
jumatate de piept de pui
un ardei gras rosu
masline negre
ciuperci
200 gr cascaval
MOD DE PREPARARE
Faina se pune in castron si sarea. Drojdia se dizolva in putin apa calduta si se pune peste faina. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.
Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano.
Taiam cubulete pieptul de pui si sunca, taiem felia de salam in doua, ardeiul il feliem.
ASAMBLARE:
Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos , se pue salamul, sunca si pieptul de pui , apoi punem ciupercile, ardeiul, maslinele si desupra cascaval ras.
Se da la cuptorul preincalzit 30 min .
POFTA BUNA!!!
Ce pofta mi-ai facut .Arata delicios .Ti-a iesit minunat
ReplyDeleteMultumesc Aura!!
ReplyDelete