Noua ne place tare mult spanacul din gradina si cum este timpul lui , facem destul de des..
"Iute iute am facut
Spanac, ca ne place mult
Langa el niste chiftele
Ca sa tot mananci din ele !"
Portii: 4
Timpt total: 1 hr
INGREDIENTE
SPANAC:
200-300 gr spanac fiert si pus la scurs
3-4 fire usturoi verde
1 lingura ulei
1 lingura faina
sare
200-300 ml lapte.
CHIFTELE:
300 gr carne tocata de porc
2 felii de paine
5 fire de usturoi verde
1 ou
sare
piper
ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE
Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare.
Carnea o punem in castron. Inmuiem feliile de paine in apa si le stoarcem si le punem peste carne. Tocam usturoiul verde si il punem in castron peste carne. Adaugam oul , condimentam cu sare si piper si facem chiftelute rotunde. Le prajim in uleiul incins.
POFTA BUNA!
"Iute iute am facut
Spanac, ca ne place mult
Langa el niste chiftele
Ca sa tot mananci din ele !"
Portii: 4
Timpt total: 1 hr
INGREDIENTE
SPANAC:
200-300 gr spanac fiert si pus la scurs
3-4 fire usturoi verde
1 lingura ulei
1 lingura faina
sare
200-300 ml lapte.
CHIFTELE:
300 gr carne tocata de porc
2 felii de paine
5 fire de usturoi verde
1 ou
sare
piper
ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE
Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare.
Carnea o punem in castron. Inmuiem feliile de paine in apa si le stoarcem si le punem peste carne. Tocam usturoiul verde si il punem in castron peste carne. Adaugam oul , condimentam cu sare si piper si facem chiftelute rotunde. Le prajim in uleiul incins.
POFTA BUNA!
Comments
Post a Comment
THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!