Dovlecel umplut cu legume mexicane-Stuffed marrow with mexican vegetables

Dovlecel umplut cu legume mexicane. Eu am servit cu smantana dar fara poate fi o mancare gustoasa si de post.

Dovlecelul este denimit stiitific "curcubita pepo " si este originar din America , dar este sadit pe tot globul , fructul folosindu-se in alimentatie.

"Dovlecel si alte legume
O mancare de minune
La cuptor punem putin 
Si e gata de festin !"

Portii: 8
Timp total : 40-50 min

INGREDIENTE:
2 dovlecei 
200-300 gr legume mexicane
1 lingur ulei 
sare 
piper

SOS:
4 linguri de smantana
1 catel de usturoi
sare
1 castravete

MOD DE PREPARARE
Se pune la incins uleiul si se calesc putin legumele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Dovlecelul se spala bine si se taie in 3 sau 4, se scot semintele cu lingurita si se aseaza in tava de yena. Se umplu dovleceii cu legume, se toarna o cana de apa , se acopera cu capac si se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 min.
Sos: smantana se amesteca cu castravetele taiat marunt si cu usturoiul pisat si sare.

 
 
 

Marrow stuffed with Mexican vegetables

Servings: 8
Total time: 40-50 minutes


INGREDIENTS:
2 squashes
200-300 gr Mexican vegetables
1 tablespoon oil
salt
pepper


SAUCE:
4 tablespoons of sour cream
1 clove of garlic
salt
1 cucumber

PREPARATION
Place in hot oil and fry little vegetables. Season with salt and pepper.
Wash squashes and cut it into 3 or 4, remove the seeds with a spoon and place in pyrex (glass)  pan. Fill squashes with vegetables, pour a cup of water, cover with lid and bake 25 to 30 minutes on medium heat.
Sauce: Mix sour cream with chopped cucumber and garlic and salt.

Comments

Post a Comment

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs