Dovlecel umplut cu legume mexicane-Stuffed marrow with mexican vegetables

Dovlecel umplut cu legume mexicane. Eu am servit cu smantana dar fara poate fi o mancare gustoasa si de post.

Dovlecelul este denimit stiitific "curcubita pepo " si este originar din America , dar este sadit pe tot globul , fructul folosindu-se in alimentatie.

"Dovlecel si alte legume
O mancare de minune
La cuptor punem putin 
Si e gata de festin !"

Portii: 8
Timp total : 40-50 min

INGREDIENTE:
2 dovlecei 
200-300 gr legume mexicane
1 lingur ulei 
sare 
piper

SOS:
4 linguri de smantana
1 catel de usturoi
sare
1 castravete

MOD DE PREPARARE
Se pune la incins uleiul si se calesc putin legumele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Dovlecelul se spala bine si se taie in 3 sau 4, se scot semintele cu lingurita si se aseaza in tava de yena. Se umplu dovleceii cu legume, se toarna o cana de apa , se acopera cu capac si se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 min.
Sos: smantana se amesteca cu castravetele taiat marunt si cu usturoiul pisat si sare.

 
 
 

Marrow stuffed with Mexican vegetables

Servings: 8
Total time: 40-50 minutes


INGREDIENTS:
2 squashes
200-300 gr Mexican vegetables
1 tablespoon oil
salt
pepper


SAUCE:
4 tablespoons of sour cream
1 clove of garlic
salt
1 cucumber

PREPARATION
Place in hot oil and fry little vegetables. Season with salt and pepper.
Wash squashes and cut it into 3 or 4, remove the seeds with a spoon and place in pyrex (glass)  pan. Fill squashes with vegetables, pour a cup of water, cover with lid and bake 25 to 30 minutes on medium heat.
Sauce: Mix sour cream with chopped cucumber and garlic and salt.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

THANKS FOR VISITING MY BLOG!! I will be happy to see you again!!
Va multumesc de vizita si de comentarii!! Va astept cu drag in continuare!!

Postări populare de pe acest blog

Prajitura"Ileana"

Prajitura Alba Ca Zapada- Snow White Cake