Cornulete Fragede cu Rahat - Turkish Delight Mini Rolls



Intotdeauna am adorat cornuletele. Am o reteta foarte simpla si rapida.
Imi plac cornuletele  fragede indiferent cu ce sunt umplute.

INGREDIENTE:
250gr. Untura 
250gr. Smantana
Un praf de sare 
2 galbenusuri
2 linguri zahar pudra
Esenta de vanilie
500gr. Faina
250gr Rahat
Zahar pudra, pentru pudrat cornuletele la final

MOD DE PREPARARE:

Punem untura si praful de sare in bolul mixerului. 


Adaugam apoi smantana si mixam.


Adaugam galbenusurile, zaharul pudra , vanilia si mixam din nou.


La final adaugam faina, pe rand, mixand pana obtained un aluat nelipicios.



Invelim aluatul si il dam la frigider timp de o ora.
In acest timp taiem rahatul bucati.
Incingem cuptorul la 170 de grade si pune hartie de copt in tavi.
Aluatul se imparte n 6 bucati.


Fiecare bucata se intinde si se taie in 16 parti.


Se pune bucata de rahat si se ruleaza.


Cornuletele se pun in tava si se coc 25 de min.

Se scot, se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.



Pofta buna!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tosca

Prajitura Alba Ca Zapada- Snow White Cake